Bedrijven

Beste klant

2018 staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen Hendrickx Kreative BVBA. Wij zijn al meer dan 15 jaar een vertrouwde partner in ICT die info en service ook buiten de kantooruren hoog in het vaandel draagt. Steeds meer handelaars en ondernemers weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen blijven bieden, hebben wij een weloverwogen keuze gemaakt en zijn wij tot de overdracht van onze  IT-activiteiten overgegaan.

We vonden hiervoor de geschikte partner: Data plan Informatica BVBA met maatschappelijke zetel en vestigingsadres te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 160 met ondernemingsnummer 0896.286.136 .

Dataplan is een IT-partner die al 10 jaar, onder leiding van Billy Bogaert en Hannes Lierman,  uitgegroeid is tot een sterke regionale speler in de markt voor bedrijfsoplossingen. Samen met hun team zijn ze gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine en middelgrote ondernemingen op het vlak van IT-infrastructuur. Dataplan beschikt ook over een softwareafdeling met een CRM pakket en oplossingen voor de immo-sector. Ze onderscheiden zich door een praktische en competente aanpak waarbij het belang van de klant steeds voorop staat.

Ik ben dan ook trots om met ingang van 2 februari 2018 tot het team van  Dataplan Informatica BVBA te behoren. Deze overname brengt voor u als Business-klant geen spectaculaire veranderingen met zich mee.

Wat wil dit concreet zeggen ?

  • De supportafdeling kan u bereiken op 050/37.00.46 (zonaal tarief) van 8 u. 30 tot 12 u. 30 en van 13 u. tot 17 u. of via mail op het adres support@dataplan.be
  • De verkoopafdeling bereikt u op 050/64.13.03 en via mail op sales@dataplan.be. We verwijzen u graag naar de website van Dataplan op dataplan.be voor meer info.
  • Voor uw gemak worden de eerste maanden de mails voor Hendrickx Kreative automatisch geforward naar de mailbox van Dataplan. U zal beantwoord worden vanuit deze mailbox. We raden u aan het support e-mailadres van Dataplan te gebruiken vanaf vandaag.
  • Vanaf 01/02/2018 zal u gefactureerd  worden door Dataplan Informatica BVBA.
  • Gelieve alle betrokkenen op de hoogte te brengen van deze overdracht en de nieuwe gegevens zoals e-mailadres, telefoonnummer, facturerende entiteit en rekeningnummers

KBC BE05 7380 2379 9475 – Belfius BE30 0688 9808 2611.

U krijgt dus voortaan mij of een van mijn collega’s  aan de lijn of over de vloer binnen uw zaak/bedrijf/onderneming.

Hendrickx Kreative BVBA en Dataplan Informatica BVBA hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden voor al uw IT-business vragen en oplossingen en zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.